Het zijn de kleine momenten die we het langst

KOESTEREN

KINDEREN, jongeren, GEZINnen & FAMILIE

Op stap met Dries

Zot doen met Marie

Stijlvol of speels ?

Unieke beelden... voor minder gaan we niet. Samen met je gezin of familie op de foto. Het zijn momenten om te koesteren. We fotograferen niet alleen wat we zien... maar ook wat we voelen: echte liefde!

Zot doen met Marie

De vrolijke sprankel in de ogen van je kind, een stralende lach, dansende voeten,... Ik 'Marie' leg elk detail vast. Het liefst van al hou ik van ongedwongen foto's, helemaal naturel.

Lopen, springen, dansen, dromen,...

Bij mij is alles toegelaten!

Helemaal mijn ding!

Ga op stap met Dries

Met mij 'Dries' ga je voor kleurrijke en stijlvolle foto's. Sprekende portretten met een speelse toets. Een toffe shoot waarbij je kind volledig zichzelf kan zijn. Ik ga voor niets minder. Spontane beelden die je hart sneller doen slaan zijn helemaal mijn ding!

Dat wil ik ook...

Meer zien? Ga mee op avontuur!

Hoe gaan we te werk?

1/ Contact & boeking

2/ Hoera! De shoot!

We zien elkaar zoals afgesproken. Jullie job? Gewoon jezelf zijn en genieten! Wij doen de rest...

Wij - Dries & Marie - fotograferen beiden kinderen, jongeren, gezinnen & families. Laat weten wie je graag wil boeken en dan kijken we om een geschikte datum én locatie vast te leggen. Na het betalen van de boekingskost is onze afspraak definitief.

4/ Je eigen galerij

Een 3-tal weken na de shoot, krijg je de geselecteerde foto's te zien in een persoonlijke slideshow. Aan de hand van deze presentatie kies je een pakket. Daarna krijg je de foto's te zien in een online galerij. Deze galerij blijft 3 maanden zichtbaar.

Afhankelijk van je gekozen pakket kan je enkele/alle foto's downloaden.

Wil je later nog extra foto's of fotoproducten? Dan kan dat!

We leveren niet alleen een mooie galerij af ... maar een reeks vol mooie herinneringen.

Boek DRIES

Boek MARIE

Op stap met Dries

Zot doen met Marie

Een fotosessie vastleggen? Hoe gaat dat in z'n werk?

Je betaalt in twee delen. Eerst je boekingskost voor je fotosessie. Hierdoor is jouw reservatie verzekerd. Deze kost omvat de planning, onze communicatie en het materiaal van ons als fotograaf. Maar ook het fotograferen en verwerken van de foto's zit in de boekingskost verwerkt. We gaan samen een uurtje op pad.

Boekingskost

€ 175

Gezin (max. 6 pers.)

Na het ontvangen van jouw online fotoalbum kies je een pakket. Er zijn drie verschillende mogelijkheden. In elk pakket zitten een aantal digitale beelden en printkrediet om o.a. foto's af te drukken en een extra fotoproduct te bestellen. Zo worden jouw foto's een tastbare herinnering.

€ 195

Familie (= meerdere gezinnen)

Kies jouw pakket

03.

02.

01.

Maxi

Midi

Mini

25 beelden in hoge kwaliteit

75 euro printkrediet

Mini-album (15x20)

Alle beelden in hoge kwaliteit (min. 45)

150 euro printkrediet

Album (20x20)

Persoonlijke slideshow

15 beelden in hoge kwaliteit

50 euro printkrediet

200 euro

350 euro

550 euro

Heb je nog een vraag?

Wanneer boek ik het best?

Wanneer moet ik betalen?

Help! Het regent / Ik ben ziek!

01.

03.

02.

Bij zwaar regenweer zoeken we een leuke binnenlocatie of stellen we – in het slechtste geval – de sessie uit. Zorg er zeker voor dat we jullie telefoonnummer hebben, zo kunnen we de dag zelf verder afspreken. Geen zon? Zolang het droog blijft kan de shoot perfect doorgaan. Iemand ziek? Dan stellen we de shoot even uit.

Onze agenda zit snel vol, zeker in de communieperiode én in de zomermaanden. Wacht dus zeker niet te lang om jouw plekje te reserveren. Marie haar plekjes zijn beperkter, want zij fotografeert naast haar job.

De betaling gebeurt in twee delen. Bij het vastleggen van de shoot, betaal je de boekingskost. Hiermee is jullie plek gereserveerd en kunnen we de fotoshoot doen. Na het afleveren van de galerij (een 3-tal weken later), kiezen jullie een pakket. Eens dit betaald is, kunnen jullie een aantal/alle foto's downloaden (afhankelijk van het pakket) en bestellen wij eventuele andere producten (albums) uit dat pakket.

Kan ik een fotoshoot cadeau doen?

Heb je ook andere fotoproducten?

06.

05.

04.

Krijgen we onze foto’s digitaal?

Ja hoor! We hebben heel wat leuke fotoproducten in mijn assortiment. Er is heel wat keuze. Benieuwd? Informeer naar de mogelijkheden. Ik heb van elk product een voorbeeld ter inspiratie.

Wat een leuk idee! Onze geschenkbonnen worden vol liefde én met de grootste zorg ingepakt. Je krijgt ze mee in een leuk doosje. Informeer naar de mogelijkheden.

Na iedere shoot ontvangen jullie de geselecteerde foto’s in lage resolutie via een online galerij. Afhankelijk van het pakket dat jullie kozen, kunnen jullie een aantal/alle foto's downloaden in de hoogste resolutie. De galerij is gekoppeld aan een webshop waar jullie eventueel nog extra fotoproducten kunnen bijbestellen. De galerij blijft 3 maanden staan.

Ik geef een fotoshoot cadeau!

We zijn helemaal mee!

Kom maar op met die shoot...

Wacht niet langer en boek vandaag!

wij kijken er ontzettend naar uit!

Tot snel!

Boek MARIE

Boek DRIES