Draag, streel, droom

GENIET!

zwangerschap

Meer zien? Ga mee op avontuur!

Mijn stijl ...

Ga eens door onze slideshow en ontdek heel wat leuke beelden.

Zo krijg je een idee van wat je precies kan verwachten.

Een fotosessie vastleggen? Hoe gaat dat in z'n werk?

Je betaalt in twee delen. Eerst je boekingskost voor je fotosessie. Hierdoor is jouw reservatie verzekerd. Deze kost omvat de planning, onze communicatie en het materiaal van ons als fotograaf. Maar ook het fotograferen en verwerken van de foto's zit in de boekingskost verwerkt. We rekenen een uur voor de fotoshoot.

Boekingskost

€ 175

Na het ontvangen van jouw online fotoalbum kies je een pakket. Er zijn drie verschillende mogelijkheden. In elk pakket zitten een aantal digitale beelden en printkrediet om o.a. foto's af te drukken en een extra fotoproduct te bestellen. Zo worden jouw foto's een tastbare herinnering.

Kies jouw pakket

02.

03.

01.

Mini

Maxi

Midi

Toekomstige ouders

Broer(s)/zus(sen)

1u fotografie

15 beelden in hoge kwaliteit

50 euro printkrediet

Toekomstige ouders

Broer(s)/zus(sen)

45 min fotografie

Alle beelden in hoge kwaliteit (min. 45)

150 euro printkrediet

Album (20x20)

Slideshow

Toekomstige ouders

Broer(s)/zus(sen)

1u fotografie

25 beelden in hoge kwaliteit

75 euro printkrediet

Mini-album (15x20)

550 euro

350 euro

200 euro

Boek jouw zwangerschapssessie en newbornshoot samen en krijg 50 euro extra printkrediet bovenop je gekozen pakket van de newbornshoot!

Meer info over de newbornshoot

Heb je nog een vraag?

Wanneer boek ik het best?

Wanneer moet ik betalen?

Help! Het regent / Ik ben ziek!

01.

03.

02.

Bij zwaar regenweer zoeken we samen een leuke binnenlocatie of stellen we – in het slechtste geval – de sessie uit. Ik kies er bewust voor om geen zwangerschapsshoots in de fotostudio te doen. Zorg er zeker voor dat ik jullie telefoonnummer heb, zo kunnen we de dag zelf verder afspreken. Geen zon? Zolang het droog blijft kan de shoot perfect doorgaan. Ben je ziek? Dan stellen we de shoot even uit.

Dat hangt er een beetje vanaf... elk zwangerschapsbuikje is natuurlijk anders. Het is mooier om een boller buikje op de foto te plaatsen. Meestal is dat rond de 30 à 32 weken. Belangrijk is dat jij je nog comfortabel voelt en voldoende mobiel bent.

De betaling gebeurt in twee delen. Bij het vastleggen van de shoot, betaal je de boekingskost. Hiermee is je plek gereserveerd en kunnen we de fotoshoot doen. Na het afleveren van de galerij (een 3-tal weken later), kies je een pakket. Eens dit betaald is, kan je een aantal/alle foto's downloaden (afhankelijk van je pakket) en bestellen wij eventuele andere producten (albums) uit dat pakket.

Informeer dus tijdig als je zwanger bent om nog een plekje te kunnen vastleggen in de agenda van Marie.

Annuleren? Opgelet: de boekingskost wordt niet terugbetaald.

Kan ik ook kaartjes / bedankjes bestellen?

Kan ik een fotoshoot cadeau doen?

05.

04.

Krijgen we onze foto’s digitaal?

06.

Ja hoor! Ik heb heel wat mooie kaartjes in mijn assortiment. Van een eenvoudig kaartje tot een uniek, opvallend, speelse of luxueuze kaart. Er is heel wat keuze. Laat bij aanvang van de shoot weten dat je kaartjes wil. Ook meter, peter, grootouders,... kan je verrassen met een leuk fotoproduct. Benieuwd? Informeer naar de mogelijkheden. Ik heb van elk product een voorbeeld ter inspiratie.

Wat een leuk idee! Ken je iemand die zwanger is en dat moment graag wil koesteren met mooie foto's? Dan kan je die persoon verrassen met een cadeaubon. Informeer naar de mogelijkheden.

Na iedere fotoshoot ontvang je de geselecteerde foto’s in lage resolutie via een online galerij. Afhankelijk van je gekozen pakket, kan je een aantal / alle foto's downloaden in de hoogste resolutie. De foto's van de galerij blijven 3 maanden staan. Deze is gekoppeld aan een webshop waar je eventueel nog extra fotoproducten kan bijbestellen.

Ik geef een fotoshoot cadeau!

Boek MARIE

Met jou erbij

is het nog leuker!