Groot geluk kan heel klein zijn....

GENIET!

newborn

Hoe gaan we te werk?

2/ ... tot in de puntjes

1/ Contact & boeking

Voor de fotoshoot geven we graag heel wat praktische info & tips mee zodat jullie helemaal stressvrij zijn op de dag zelf. Wij poetsen intussen grondig onze studio, zetten de verschillende settings klaar, zorgen voor verse dekentjes, warmte,... Dat allemaal om het de baby, ouders én eventueel broer(s) en/of zus(sen) zo comfortabel mogelijk te maken.

Bij een newbornshoot is het belangrijk om zo snel mogelijk de uitgerekende datum door te geven. Dan houden wij rond deze periode een plekje vrij in onze agenda. Wanneer je bevallen bent, contacteer je ons - het liefst nog de dag zelf - en spreken we een exact moment af voor de shoot. Kindjes zijn bij een newbornshoot bij voorkeur tussen de 5 en 15 dagen oud.

4/ Galerij & pakket

3/ Hoera! De shoot...

Een 3-tal weken na de shoot, krijg je de geselecteerde foto's te zien in een mooie online presentatie. Dan kies je jouw pakket.

Dries en Marie doen een newbornshoot altijd samen. Terwijl Dries zorgt voor heel wat prachtige foto's, ontfermt Marie zich over jullie baby. Voor de shoot gebruiken we mooie spulletjes, dekentjes,...

Afhankelijk van je gekozen pakket kan je enkele/alle foto's downloaden. Wil je later nog extra foto's of fotoproducten? Dan kan dat uiteraard. De galerij blijft 3 maanden online.

De shoot verloopt volledig op het ritme van jullie kleintje. We nemen de tijd. Reken minstens een 2-tal uur. Al kan het ook wat langer duren als we even tussendoor pauzeren.

We leveren niet alleen een mooie galerij af ... maar een reeks vol mooie herinneringen.

We schenken uiteraard ook de volle aandacht aan de veiligheid van je kindje.

En we maken graag even tijd voor een foto van het hele gezin.

Ik wil mijn plekje vastleggen!

Meer zien? Ga mee op avontuur!

Ga eens door onze slideshow en ontdek heel wat leuke beelden.

Zo krijg je een idee van wat je precies kan verwachten.

Je betaalt in twee delen. Eerst je boekingskost voor je fotosessie. Hierdoor is jouw reservatie verzekerd. Deze kost omvat de planning, onze communicatie en het materiaal van ons als fotograaf. Maar ook het fotograferen en verwerken van de foto's zit in de boekingskost verwerkt.

Boekingskost

€ 220

Na het ontvangen van jouw online fotoalbum kies je een pakket. Er zijn drie verschillende mogelijkheden. In elk pakket zitten een aantal digitale beelden en printkrediet om o.a. foto's af te drukken en een extra fotoproduct te bestellen. Zo worden jouw foto's een tastbare herinnering.

Kies jouw pakket

02.

03.

01.

Mini

Midi

Maxi

Online galerij (3 maand online)

Alle beelden in hoge kwaliteit (min. 45)

150 euro printkrediet

Album (20x20)

Persoonlijke slideshow

Online galerij (3 maand online)

25 beelden in hoge kwaliteit

75 euro printkrediet

Mini-album (20x15)

Online galerij (3 maand online)

15 beelden in hoge kwaliteit

50 euro printkrediet

550 euro

350 euro

200 euro

Boek jouw newbornshoot en zwangerschapssessie samen en krijg 50 euro extra printkrediet bovenop je gekozen pakket van de newbornshoot!

Meer info over de zwangerschapsshoot

Tendens - Focus/WTV

Kleine baby Elena was slechts 5 dagen oud toen ze - samen met mama Caroline en papa Fabio - in onze studio langskwam. Op de planning: een reeks foto's voor het geboortekaartje. Het was ontzettend warm in de studio ... want Elena deed ons hard werken. En misschien zat de camera van Focus & WTV daar ook wel voor iets tussen. Caroline en Marie kennen elkaar al langer door Marie haar job in Koksijde. We waren dan ook ontzettend gecharmeerd door de vraag of er ook een reportage gemaakt mocht worden over onze manier van werken.

In de kijker ...

LIFESTYLEreportage

Pasgeboren en al voor de lens

Heb je onze reportage op Focus/WTV gemist? Dan kan je ze hier herbekijken!

Bekijk de reportage

Heb je nog een vraag?

Wanneer moet ik betalen?

Wanneer boek ik het best?

Mag broer en/of zus meekomen?

01.

03.

02.

Zeker! We maken graag even een momentje vrij om jullie baby ook samen met de broer(s) en/of zus(sen) te fotograferen. Hou er wel rekening mee dat een newbornsessie een paar uur kan duren en dat dit voor kleine kindjes vaak wat lang is. Ook mama en papa krijgen een intiem momentje om samen op de foto te gaan met hun kindje(s).

De betaling gebeurt in twee delen. Bij het vastleggen van de shoot, betaal je de boekingskost. Hiermee is je plek gereserveerd en kunnen we de fotoshoot doen. Na het afleveren van de galerij (een 3-tal weken later), kies je een pakket. Eens dit betaald is, kan je een aantal/alle foto's downloaden (afhankelijk van je pakket) en bestellen wij eventuele andere producten (albums) uit dat pakket.

Wanneer je zwanger bent en graag een newbornshoot wil vastleggen, wacht je best niet te lang. Geef ons ruim op voorhand je uitgerekende datum door. Bevallen? Dan is het belangrijk om ons - indien mogelijk - nog de dag zelf te contacteren. Dan kunnen we zo snel mogelijk een datum vastleggen.

We plannen een newbornshoot altijd in de voormiddag. Dan hebben we het mooiste daglicht in onze studio.

Annuleren? Opgelet: de boekingskost wordt niet terugbetaald.

Kan ik ook fotogeschenken bestellen?

Kan ik een newbornshoot cadeau doen?

Krijgen we onze foto’s digitaal?

06.

04.

05.

Ja hoor! We hebben heel wat mooie kaartjes in ons assortiment. Je kan ze als dankkaartje opsturen. Maar we hebben ook mooie fotogeschenken voor meter, peter, grootouders,... Benieuwd? Informeer naar de mogelijkheden. Wij hebben van elk product een voorbeeld ter inspiratie.

Wat een mooi geschenk! Een topidee om ouders te verrassen met een fotoshoot van hun kind. Informeer naar de mogelijkheden.

Na iedere fotoshoot ontvang je de geselecteerde foto’s in lage resolutie via een online galerij. Afhankelijk van je gekozen pakket, kan je een aantal / alle foto's downloaden in de hoogste resolutie. De foto's van de galerij blijven 3 maanden staan. Deze is gekoppeld aan een webshop waar je eventueel nog extra fotoproducten kan bijbestellen.

Ik geef een fotoshoot cadeau!

Leg je newbornshoot vast