We vertellen jullie verhaal!

SCHITTER & STRAAL!

Day in a life

Zot doen met Marie

Op stap met Dries

Stijlvol of speels ?

Bij ‘day in a life’ nemen we foto’s uit het dagelijkse leven, zoals jullie echt zijn. Poseren is hier zeker niet nodig. Wij leggen échte familiemomenten vast.

Zot doen met Marie

De vrolijke sprankel in de ogen, een stralende lach, een stiekeme blik,... Ik 'Marie' heb oog voor elk detail. Gezellig thuis genieten of - nog leuker - samen op stap naar jullie favoriete plek? Ik kom graag jullie mooiste gezinsmomentjes vastleggen.

Helemaal mijn ding!

Ga op stap met Dries

Met mij 'Dries' ga je voor kleurrijke en stijlvolle foto's. Sprekende portretten met een speelse toets. Bij 'Day in a life' kunnen jullie volledig zichzelf zijn. Ik ga voor niets minder. Spontane beelden die je hart sneller doen slaan zijn helemaal mijn ding!

Dat wil ik ook...

Meer zien? Ga mee op avontuur!

Hoe gaan we te werk?

2/ Koppen bij elkaar

1/ Contact & boeking

We gaan aan de slag. Eerst bespreken we de locatie. Een activiteit of uitstap plannen is zeker een goed idee. Gaan we wandelen? Spelen op het speelpleintje? Of blijven jullie liever thuis in je vertrouwde omgeving? Je mag zeker wat tips verwachten waarmee je de shoot toch een beetje kan voorbereiden.

Voor deze fotosessie kan je ons beide boeken. We leggen elk onze eigen accenten tijdens de shoot. Laat ons weten wie een plekje in de agenda mag vastleggen. Na het betalen van je boekingskost is je plekje definitief.

foto door Steven Goovaerts

Ga je op pad met Dries of Marie?

3/ Hoera! De shoot...

4/ Galerij & pakket

Tussen de 3 à 4 weken na de shoot, krijg je de geselecteerde foto's te zien in een online galerij. Kies aan de hand van je foto's een gewenst pakket. Na betaling kan je dan enkele/alle foto's downloaden. Wil je later nog extra foto's of fotoproducten? Dan kan dat!

De band binnen jullie gezin... dat is wat wij vastleggen. Het gaat om de kleine dingen: waarom jullie elkaar graag zien, hoe jullie persoonlijkheden zijn, welke interactie er is,... Pure beelden, daar draait het om! De shoot zelf duurt snel 1,5 tot 2 uur.

Boek DRIES

Boek MARIE

Zot doen met Marie

Op stap met Dries

Een fotosessie vastleggen? Hoe gaat dat in z'n werk?

Je betaalt in twee delen. Eerst je boekingskost voor je fotosessie. Hierdoor is jouw reservatie verzekerd. Deze kost omvat de planning, onze communicatie en het materiaal van ons als fotograaf. Maar ook het fotograferen en verwerken van de foto's zit in de boekingskost verwerkt.

Boekingskost

1 tot 2 uur

€ 195

Op locatie

Na het ontvangen van jouw online fotoalbum kies je een pakket. Er zijn drie verschillende mogelijkheden. In elk pakket zitten een aantal digitale beelden en printkrediet om o.a. foto's af te drukken en een extra fotoproduct te bestellen. Zo worden jouw foto's een tastbare herinnering.

€ 250

2 tot 3 uur

Bij jouw thuis

De boekingskost voor een 'Day in a life'-sessie varieert naargelang het gekozen aantal fotografie-uren.

Kies jouw pakket

02.

03.

01.

Medi

Mini

Maxi

Gezin (max. 6 pers)

Alle HR beelden

150 euro printkrediet

Album (20x20)

Persoonlijke slideshow

Gezin (max. 6 pers)

15 HR beelden

50 euro printkrediet

Gezin (max. 6 pers)

25 HR beelden

75 euro printkrediet

Mini-album (15x20)

550 euro

350 euro

200 euro

Heb je nog een vraag?

Waarom duurt deze shoot iets langer?

Wanneer moet ik betalen?

Help! Het regent / Ik ben ziek!

01.

03.

02.

Bij zwaar regenweer blijven we gewoon thuis of zoeken we een leuke binnenlocatie. Uitstellen proberen we te vermijden. Geen zon? Zolang het droog blijft kan de shoot perfect doorgaan. Ben je ziek? Dan stellen we de shoot toch beter uit. Zorg er zeker voor dat we jullie telefoonnummer hebben, zo kunnen we de dag zelf verder afspreken.

We willen jullie graag op de foto zoals jullie echt zijn en daarvoor heb je net iets langer dan een uurtje nodig. Met de foto's willen we een verhaal vertellen... jullie verhaal. En daarom nemen we de tijd.

De betaling gebeurt in twee delen. Bij het vastleggen van de shoot, betaal je de boekingskost. Hiermee is je plek gereserveerd en kunnen we de fotoshoot doen. Na het afleveren van de galerij (3 à 4 weken later), kies je een pakket. Na de betaling van dat pakket, kan je een aantal/alle foto's downloaden (afhankelijk van je pakket) en bestellen wij eventuele andere producten (albums) uit dat pakket.

Kan ik een 'Day in a life' cadeau doen?

Moeten we poseren?

06.

05.

04.

Krijgen we onze foto’s digitaal?

Nee hoor! Jullie moeten vooral jullie zelf zijn. Wil je pannenkoeken bakken? Een spelletje spelen? Top! Of gaan we samen wandelen in het bos? Schelpen rapen? Alles kan. We overleggen zeker op voorhand hoe jullie graag de dag beleven.

Wat een leuk idee! Ken je iemand die hier blij mee zou zijn? Dan kan je hem/haar verrassen met een cadeaubon. Informeer naar de mogelijkheden.

Na iedere shoot ontvang je de geselecteerde foto’s in lage resolutie via een online galerij. Afhankelijk van het pakket dat je koos, kan je een aantal/alle foto's downloaden in de hoogste resolutie. De galerij is gekoppeld aan een webshop waar je eventueel nog extra fotoproducten kan bijbestellen. De galerij blijft 3 maanden staan.

Ik geef een fotoshoot cadeau!

ik ben helemaal mee!

Kom maar op met die shoot...

Wacht niet langer en boek vandaag!

wij kijken er ontzettend naar uit!

Tot snel!

Boek MARIE

Boek DRIES