Foto's zijn warme herinneringen. Ze zijn een houvast. Iets om met liefde op terug te blikken. Voor nu én later. Kwaliteit brengen staat voor ons voorop. Onverwachte momenten vangen. Niet altijd de picture perfect. Ook een ondeugende lach of een zachte traan. Laat jouw gekke, eigenzinnige karakter stralen. Zodat jullie warme beelden ontvangen om voor altijd te koesteren.

CONTACTEER DRIES

Koester elk belangrijk ogenblik... door onze

professionele blik & klik

CONTACTEER MARIE

Wij nemen je mee tijdens een geweldig avontuur. GENIET!

Wat anderen van ons vinden...

... en ons vleugels geeft!

"Maxine stond eerst wat zenuwachtig en onwennig voor de lens. Maar Marie wist haar meteen gerust te stellen. Geen geforceerde shoot maar spontaan én met de nadruk op plezier. Bovendien bracht Marie ook enkele leuke en zorgvuldig gekozen accessoires mee die volledig pasten bij het thema dat ik voor ogen had. Dat alles zorgde voor super veel mooie en natuurlijke foto’s. Een bijzondere ervaring die we zeker nog gaan herhalen voor zoontje Arno!"

Communie

Els Dierick

"Wij gingen met onze Marcel van bijna twee weken oud langs bij Dries en Marie. Super vriendelijk, heel zorgzaam naar de baby toe, betrokken naar ons als ouders, hygiënisch,...

Mooie spulletjes en kleurtjes. Heel leuke ervaring! En amai... wat een PRACHTIGE foto’s van ons klein Marceltje. Ik ben er helemaal door ontroerd!"

newborn

Marlies Mestdagh

"Louis en ik zijn heel blij met de foto’s. Dries heeft onze band perfect kunnen vastleggen op de gevoelige plaat. 1000 keer bedankt."

GEZIN

Katy Deveycx

"Wij, ik en mijn hondje, keken ontzettend uit naar deze fotoshoot! Voor de lens van een echte fotograaf, kon niet anders dan top zijn en dat was het ook. Marie stelde ons heel erg op ons gemak én zat boordevol originele ideeën tijdens de shoot. Niet alleen geposeerde foto's maar ook detail- en spontane foto's zaten bij het eindresultaat. WAW! Een shoot met Marie is een echte aanrader! Spontaniteit, kwaliteit en originaliteit!!"

Charlotte Koukuyt

"Dries & Marie zijn 2 fantastische mensen die precies weten wat ze doen. Vorige zomer hadden wij een fotoshoot in de duinen (de locatie die Dries zelf voorstelde). De shoot was heel ontspannen en gezellig. Dries & Marie stelden ons echt op ons gemak. Ze bespreken samen hoe ze het zien en wat ze willen doen. Wat een schitterend resultaat! De foto’s zijn prachtig!

Zeker een aanrader!

Amy Dalle

cadeaubon

Een geschenk vol herinneringen

cadeaubon

cadeaubon

cadeaubon

Ik wil een cadeaubon!